با توجه به ابطال سند سال ۸۰، و بقای سند سال ۸۷ و سند سال ۹۰ ، تعارض فیمابین سند صادره سال ۸۷ با سند سال ۹۰ محقق است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۱ #19387163

با سلام
در سال ۸۰ نسبت به ملکی سند رسمی به نام الف (مالک قانونی و واقعی ) صادر و سپس در سال ۸۷ مجددا سند ملک به شماره پلاک دیگر به نام ب صادر می شود (دو سند برای یک ملک = تعارض در اسناد صادره)
در سال ۹۰ ملک توسط الف (مالک واقعی) به صورت انتقال رسمی در دفترخانه به ج انتقال و سپس با درخواست ج، سند اولیه که صادره به نام الف بوده ابطال و سند تک برگی جدید در سال ۹۰ به نام ج صادر می شود.
حال با توجه به ابطال سند سال ۸۰، و بقای سند سال ۸۷ و سند سال ۹۰ ، تعارض فیمابین سند صادره سال ۸۷ به نام ب (که مالک قانونی و واقعی نمی باشد)، با سند سال ۹۰ محقق است؟ در اینصورت تاریخ صدور سند اولیه دفترچه ای ملک(سال ۸۰ ) ملاک است که در اینصورت سند سال ۹۰ مقدم و معتبر بوده یا تاریخ صدور سند تکبرگی (سال ۹۰) ؟ که در اینصورت سند مزبور موخر و معارض خواهد بود. مستندا پاسخ بدید ممنون می شم.

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سندی که دارای تاریخ مقدم است نسبت به سایر اسناد دارای اعتبار است

با سلام و ادب
این سوال پاسخ داده شده دوست عزیز.پاسخ سوالتان را خودتان نوشته اید.سندی که تاریخ مقدم داشته باشد معتبر است.با این که بعدا ملک به نام دیگری انتقال یابد.و سند جدیدی صادر گردد.در این صورت سند جدید معتبر خواهد بود.

سلام
سند کسی که مالک نبوده بی اعتبار است لذا اساسا تعارض اسناد منتفی ست.

درود
چه اصراری بر ارسال این سوال دارید بیش از چندین بار پاسخ داده شده.