آیا این فرزند خوانده از ارث بهره مند میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #19385302

سلام
یه دایی داشتم که چند سال پیش فوت کرده و همسر ایشان هم یک سال پیش فوت کرده اند. دایی بنده یک فرزند خوانده پسر دارند.
اگر بهره مند نمیشود ارث ایشان به چه کسانی تعلق خواهد گرفت؟
و تقسیم ارث چگونه خواهد بود ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا نظر بنده را تحلیل آنگاه رد یا + و _ دهید .

در زمان اعطای ولایت یا سرپرستی ( منظور فرزند خواندگی )شرایط خاص لحاظ ( از جمله تعیین اموال و هبه یا عقود دیگر). و از جمله آن تعیین دارایی و وضعیت مشمولیت فرزند خوانده از آن می باشد....
من کجا گفتم ارث می بره !؟
از قانون حمایت ..
ماده ۱۴ـ دادگاه در صورتی حکم سرپرستی صادر می‌نماید که درخواست‌کننده سرپرستی بخشـی از اموال یا حقوق خـود را به کودک یا نوجـوان تحت سرپرستی تملیک کند. تشخیص نوع و میزان مال یا حقوق مزبور با دادگاه است. در مواردی که دادگاه تشخیص دهد اخذ تضمین عینی از درخواست‌کننده ممکن یا به مصلحت نیست و سرپرستی کودک یا نوجوان ضرورت داشته باشد، دستور اخذ تعهد کتبی به تملیک بخشی از اموال یا حقوق در آینده را صادر و پس از قبول درخواست‌کننده و انجام دستور، حکم سرپرستی صادر می‌کند.

تبصره ـ در صورتی‌که دادگاه تشخیص دهد اعطای سرپرستی بدون اجرای مفاد این ماده به مصلحت کودک یا نوجوان می‌باشد، به صدور حکم سرپرستی اقدام می‌نماید.

این هم یکی از شرایطش .

پس استدلال بنده صحیح و با زبان اکابر برای بازدید کنندگان بیان کردم زیرا با زبان حقوقی آشنا نبوده و ایرادات بی مورد در باره موضوع می گیرن بطوری که به خود اجازه میدن و بیان میکنن( کلمات قلمبه سلمبه)

بهر حال این استدلال مستند بنده است و با مدرک هر موردی را بیان می کنم بیش از ۵ مورد شاهد عینی این موارد بوده ام .

در بررسی پایان نامه بخشی از تحقیقات میدانی بنده در جرائم اطفال این مورد بوده.

باسلام
طبق قانون فرزند خوانده حتی اگر اسمش در شناسنامه والدین حکمیش باشد ارث نمی‌برد مگر درصورت صلح .درمورد اینکه فرمودید به چه کسانی ارث می‌رسد باید عرض کنم مطابق با طبقات ارث باید بررسی بشه چه کسانی به اصطلاح ارث بر هستند

در زمان اعطای ولایت یا سرپرستی شرایط خاص لحاظ و از جمله هن تعیین دارایی و وضعیت مشمولیت فرزند خوانده از هن می باشد....