با توجه به توضیحات امکان توقیف خودرو وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۳۶ #19370083

با درود.
بنده سه سال پیش از همسر سابقم به صورت توافقی جدا شدم در توافق ما ۱۱۰ سکه بهصورت اقساط ماهانه یک سکه ذکر شد که ۱۳ ماهه اول تمام سکه دادم ولی بعد از گرانی سکه به صورت شفاهی به توافق رسیدیم که من ماهی ۲/۵میلیون به ایشان پرداخت کنم که تا الان هر ماه پرداخت کردم لیکن ایشان با توجه به گرانی بیش از حد سکه ایشان شکایت کرده که ما به تفاوت قیمت را از بنده بگیرد ایشان قصد توقیف خودرو و حسابهای بانکی را دارد ( حسابها که میگم هر کدوم یه مقدار ناچیزی پول توش هست. کارگرم)

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما بتوانید توافق خود را ثابت کنید توافق فی‌مابین شما و همسرتان معتبر است و باید بر اساس آن عمل شود البته مبلغی را که شما ماهیانه می پردازید باید مشخص کرده باشید که بابت چه مقدار سکه است
و اگر نتوانید ثابت کنید سکه ها را از شما طبق حکم می گیرند و مبالغی را که پرداخت بابت آن پرداخت نموده اید به قیمت زمان پرداخت برایتان سکه اش را محاسبه می کنند و از تعهد شما کسر می‌گردد

با سلام
کاش شما هنگام توافق در پرداخت مهریه بصورت اقساطی در دفاتر اسناد رسمی توافق نامه تنظیم مینمودید متاسفانه بله ایشان میتوانند جهت مطالبه مابه تفاوت مهریه این مدت اقدام قانونی و توقیف خودرو و حسابهای بانکی بنمایند