ماشینم در حال حاضر توقیف شده، چکاری باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۵ #19355211

سلام بنده یک ماشین خریداری کردم سال ۹۵ قبل از تعویض پلاک و سند حکم توقیف اموال فروشنده رو گرفتن دیگه من نتونستم سند و بنام خودم بزنم ولی تمام قسط های ماشین و پرداخت کردم امسال و تنها چیزی که دارم وکالتی هست که از مادر فروشنده گرفتم ماشینم در حال حاضر توقیف شده،الان چکاری باید انجام بدم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با در دست داشتن مدارک و حضور دردفتر خدمات قضایی دادخواست اعتراض شخص ثالث به عملیات اجرایی نمایید و در جلسه پس از اثبات مالکیت خود قطعا دستور رفع توقیف صادر خواهد شد .با ثبت درخواست مشاوره تلفنی امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید .موفق باشید