آیا قرار صادره در پرونده کیفری باعث رد دادخواست حقوقی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۱ #19353773

سلام. خسته نباشید.
بنده یک دست مبلمان نو سال ۹۵ به امانت به ی دوست به مدت ۳ ماه سپردم اما ایشان مبلمان رو فروخته و از پس دادن آن به بنده امتناع می‌کنند. شکایت کیفری خیانت در امانت کردم به جهت مرور زمان طبق بند ث ماده ۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب صادر شده. شکایت حقوقی استرداد مال امانی مطرح کردم شهود هم شهادت دادن اما خوانده حکم کیفری قرار موقوفی رو ضمیمه پرونده کرده. اولا آیا اعتراض به پرونده کیفری راه به جایی میبره؟ دوما آیا قرار صادره در پرونده کیفری باعث رد دادخواست حقوقی میشه؟
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه با توجه به توضیحات جنابعالی..
اعتراض به قرار منع تعقیب نتیجه ای در بر نخواهد داشت، چون بنظر میرسد موضوع ازنظر قانون مشمول مرور زمان شده است..
فاما صدور قرار منع تعقیب مؤید این نظریه اشتباه نمی باشد که شما دیگر حقی در اینخصوص نداشته باشید، بلکه در خصوص دعوی حقوقی استرداد مال امانی، دادگاه حقوقی مسلما اقدام به رسیدگی نموده و چنانچه موضوع بطریقی ثابت گردد، دادگاه حکم به استرداد مال امانی به نفع شما صادر خواهد نمود..
موفق باشید..

سلام
وقت بخیر
اعتراض به منع تعقیب تا ۱۰ روز امکان دارد
در مورد پرونده حقوقی استرداد، اگر با رائه مدارک بتوانید دعوای حقوقی خود را ثابت کنید نتیجه می گیرید.

با توجه به مرور زمان اعتراض به قرار منع تعقیب نتیجه ای ندارد لاکن قرار صادره در دادگاه کیفری موجب رد دعوای شما در دادگاه حقوقی نخواهد بود

سلام
۱- اعتراض به قرار موقوفی تعقیب حاصلی نخواهد داشت چون موضوع واقعا مشمول مرور زمان بوده و لذا رای صحیح است.
۲- صدور قرار موقوفی تعقیب به معنی آن نیست که شما دارای حق نیستید بلکه صرفا عمل طرف قابل مجازات نبوده است. بنابراین در صورت اثبات ادعای خود، دادگاه حقوقی به نفعتان رای خواهد داد.

درود برشما.....قرار موقوقی تعقیب در دادگاه کیفری مانع ازرسیدگی دادخواست استرداد مال نیست

با سلام
اولا به دلیل مرور زمانی که در حکم آمده حتی تجدید نظر از حکم نیز نتیجه ای نخواهد داد
دوما هر چند که در حکم کیفری پرونده مختومه شده اما این حکم نمیتواند در دادگاه حقوقی بعنوان امر مختومه استفاده گردد زیرا در دادگاه کیفری موضوع شما خیانت در امانت ولی در دادگاه حقوقی استرداد مال میباشد
نهایتا این امر به نظر دادگاه خواهد بود

با توجه به اینکه قبلا دعوا در مرجع در حال رسیدگی بود خاتمه داده شده و برای بار دوم توسط شما با عنوان دیگر اقدام شده مطابق قانون مدنی ماده ۸۴ ایراد امر مطروح می بلشد دادگاه دادخواست شمارو ابطال میکنه