آیا شوهرم میتواند از من یا خانواده ام شکایت نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۹ #19319129

باسلام و خسته نباشید.
من یک ماهه که خانه پدرم زندگی میکنم، شوهرم قفل در رو عوض کرده و من بهش گفتم لوازم شخصیمو برام بفرست و نفرستاد منم قفل در رو شکستم و رفتم لوازمم رو برداشتم و ایشون منو تهدید کرد که از خودم و خانواده ام شکایت میکنه، من تنها رفته بودم خونه.
میخوام بدونم میتونه از من و یا خانواده ام شکایت کنه؟
در ضمن سه دانگ خانه به صورت وکالت بلاعزل بنام منه.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتواند شکایت نماید .

هیچ اتهامی نمی تواند متوجه شما باشد
شما درب منزل خود را شکسته اید
هرچه زودتر از وکالت بلاعزل خود جهت به نام زدن منزل به صورت رسمی اقدام کنید

با سلام
در فرض فوق که وکالتا به شما انتقال داده شده است ورود شما مشکلی ایجاد نمی کند مگر به میزان خسارتهایی که وارد کرده اید

سلام . علی الظاهر اتهامی متوجه شما نیست مگر این که وسایل شخصی شوهر را هم با خود برده باشید اما بهتر بود از طریق قانونی اقدام می کردید . در هر حال اگر شاهدی وجود ندارد منکر شکستن قفل شوید .