شکایت از آژانس هواپیمایی به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۸۴ #19303

سلام
ما از یک آژانس مسافرتی تور برای آنتالیا در یک هتل ۵ ستاره گرفتیم.
۶ صبح وارد هتل شدیم و گفتند که ساعت تحویل اتاق دو هست و تا اون موقع صبر کردیم. و ساعت دو شد و به ما اتاق ندادند و ما مجددا صبوری کردیم تا ساعت چهار و نیم عصر که رفتیم اعتراض کردیم و بهمون یک کلید اتاق دادند که وقتی رفتیم کلید انداختیم داخل اتاق ۴ نفر دیگه داخل اتاق بودند!!!
تعداد ما ۵ نفر بود و باید به ما دو اتاق میدادند که فقط یک اتاق دادن و اونم که توش پر بود.
از این گذشته کیفیت رستوران به قدری کثیف بود که روی هر غذا ۶تا مگس نشسته بود.
که الان ما به قدری محیط کثیف و غیرقابل تحل بود که ما با پول خودمون بلیت پرواز گرفتیم و برگشتیم. ۱۳ میلیون پول ما خورده شده.توروخدا چجوری میتونیم پول رو پس بگیریم.ما هیچ چیزی برای اثبات نداریم و لیدر به دروغ میگه که به ما دو اتق تحویل داده. خواهش میکنم منو راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی پلمپ دفاتر قانونی شرکتها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تنها با استفاده از شهادت شهود در دادگاه دادخواست استرداد وجه بدهید

در این صورت شما میتوانید تنها با استفاده از شهادت شهود در دادگاه دادخواست استرداد وجه بدهید و ادله ی شما تنها شهادت شهود است و احتمال موفقیت شما بسیار کم خواهد بود.

موید باشید