مغازه ای ۱۶ سال پیش پلمپ شده؛ چطور آگاه شویم حسب دستور چه مقامی پلمپ شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #19295219

با سلام
پلمپ در اجرای دستور موقت بوده یا به دلیل وقوع جرم حسب دستور بازپرسی؟ هیچ اطلاعاتی در دست نیست.
الان چطور می شه فک پلمپ کرد؟ آیا دلیل پلمپ و پرونده مربوطه حتما باید پیدا بشه؟
از کجا می شه فهمید دلیل پلمپ چی بوده؟ و طی کدوم پرونده پلمپ شده؟
اطلاعات مربوطه در اماکن ثبت می شه؟ یعنی اگر از اماکن استعلام بشه در خصوص وضعیت مغازه و پلمپ بودن یا نبودن و علت پلمپ اطلاعاتی داره که جواب بده؟
سریعترین راه فک پلمپ چیه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، می‌توانید از مراجع رسمی از جمله دستگاه قضایی و یا صنف مورد نظر پیگیری نمایید، موفق باشید.

اگر در مکانی، چه دفتر، چه رستوران یا مغازه و حتی خانه، اقدامی غیرقانونی صورت گیرد، مراجع قضایی در صورت نیاز میتوانند آن مکان را پلمپ یا مهروموم کنند، به این معنا که این مکان‌ها تا زمانی که قانون اجازه ندهد، بسته خواهند ماند و کسی اجازه عبورومرور و استفاده از آن‌ها را ندارد و در صورت فک غیرقانونی پلمب آن مکان، قانون مجازات سختی را برای فرد خاطی در نظر گرفته.مدارک برای رفع یا جلوگیری از پلمپ
مراجعه به اتحادیه ذیربط و تشکیل پرونده و ارائه مدارک فردی و مکانی
ارائه گواهی ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم
ارائه گواهی عدم سوء‌پیشینه و صلاحیت نظامی برای صنوف مشمول
گواهی صلاحیت بهداشت محیط و کارت سلامت بهداشت فردی برای صنوف مشمول
نکته: جلوگیری از پلمپ و یا رفع پلمپ واحدهای صنفی، مشروط بر ارائه مدارک فوق برای اتحادیه ذیربط و ارسال تقاضای اتحادیه مذکور ( رفع پلمب یا جلوگیری از پلمپ) به اتاق اصناف خواهد بود.