میتونم در این پرونده درخواست ارجاع زوج به پزشکی قانونی جهت بررسی سلامت روانی بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #19277137

سلام
شوهرم به ضرب محکوم شده و گفته خودزنی کرده یا پدرش کتکش زده در صورتی که همون شب گواهی اورژانس گرفتم و نامه پزشکی قانونی و صورتحلسه کلانتری هست و الان اتهاماتی از قبیل اقدام به خودکشی و .. رو ادعا کرده و همه جا خودش و خانواه ش گفتن زنم دیوانه ست که کذب محض بوده و نمیدونم از کجا شماره پرونده پزشکی بنده رو از مرکز مشاوره به دست آوردن و تقاضای پرونده پزشکیم رو کردند درصورتی که خودشون از مراجعه برای حل اختلافات فی مابینمون خبر داشتن حتی روانشناس دعوتتامه حضور فرستاد ولی از مراجعه امتناع کرد و حتی بعد از اینکه طبق معمول من پیشقدم شدم و اشتی کردیم باوجودیکه شرطمون مشاوره بود و گفتم برام تشخیص افسردگی دادن گفتن نه من مشاوره میام نه تو حق داری بری افسردگی چرت و پرته دنبالش نرو
۱ . اگر شماره پرونده رو تلفنی و با ارائه کد ملی گرفته باشن ایا شوهرم قابل تعقیب هست؟ و ایا باید به مسئول مرکز مشاوره بگم نامه بنویسن که با عنوان جعلی شماره پرونده رو گرفتن؟
۲. ایا میتونم در این پرونده درخواست ارجاع زوج به پزشکی قانونی جهت بررسی سلامت روانی بدم؟
۳. تست پزشکی و پرونده پزشکی فروردین ۹۸ تاثیری در پرونده الان داره؟
۴. برای اثبات سلامت روان شخصا اقدام به انجام تست mmpi کردم ایا در دادگاه قابلیت استناد داره؟
۵. ایا میتونم توی همین پرونده به خاطز اتهامات واهی و ادعاهای کذب برای شوهرم حکم بگیرم یا باید جدا شکایت کنم؟ مروزر زمان نشر اکاذیب چقدره؟
۶. ایا پدر و مادرم به خاطر ادعای شوهرم که گفته شهادت دروغ دادند میتونن شکایت کنند تحت چه عنوانی ؟
ممنون و ببخشید سوالم طولانی شد

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع از طریق پزشکی قانونی بررسی و اعلام نظر خواهد شد

سلام شوهرتان در دفاع از خود هر چیزی میتونه بگه فقط پزشگ قانونی صلاحیت خودزنی داره در مورد اینکه ازدادکاه درخواست کنی شوهرتو به پزشگی قانونی معرفی کنند تاسلامت روانی وی را تایید کنند بله می توانی
درمورد پرونده مشاوره ۹۸ که در این پرونده تاثیر داره یانه باید بگم تاثیر نداره فقط بعنوان دلیل در کنار سایر مدارک ازش استفاده می کنند

سلام موضوع با این جزئیات نیازمند مطالعه دقیق پرونده شماست ولی در هر صورت تمام ادله مذکور قابل ترتیب اثر هستند