با این همه خسارت همسایه و خودمان چه کسی مقصر است و ما باید چه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۶ #19265150

سلام و خسته نباشید
ما سال پیش منزل را که قولنامه ای است و جواز ندارد تغییراتی انجام دادیم و جای دروازه حیاط را تغییر دادیم و سازمان آب هم جای کنتور ما را به ورودی دروازه تغییر داد بعد امسال عید متوجه شدیم دیوار ترک برداشته و خانه نشست کرده کنتور را چک کردیم از کنتور و لوله کشی داخل نبود حالا بعد از یک ماه همسایه آمد گفت خانه اش ط دوم ترک برداشته و ط اولش نم داده و بیرون از حیاط شیر قطع کن سازمان آب را با نیم متر کندن دیدیم نشتی از قطع کن سازمان آب است زنگ زدیم آمدند اما طوری رفتار کردند که انگار مقصر ماییم حالا با این همه خسارت همسایه و خودمان چه کسی مقصر است و ما باید چه کنیم؟
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به تامین دلیل و برآورد خسارات توسط کارشناس و سپس طرح دعوای مطالبه خسارت به طرفیت سازمان کنید.

با سلام
شما و همسایه با شکایت از سازمان آب مطالبه خسارت کنید و کار را به نظریه کارشناسی ارجاع دهید تا میزان خسارت وارده تخمین زده و محاسبه شود حتی میتوانید قبل از شکایت از طریق کارشناس اقدام به اخذ نظر ، و تامین دلیل نمایید .

دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت سازمان آب بدهید شورای حل اختلاف کارشناس معرفی می کند نظر کارشناس مبنای رای می شود