آیا میتوان همزمان دو شکایت ترک انفاق انجام داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۲ #19216500

سلام خسته نباشید
یکی دو هفته پیش و یکی امروز؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ایراد خوانده دادخواست رد میشود

بصورت قانونی برای طرح دعوی بصورت همزمان فقط یکبار میتوان اقدام نمود و درصورت اقدام شما برای طرح دعوا در دو شعبه بصورت همزمان الویت و صلاحیت رسیدگی با شعبه ای است که ابتدا در آنجا طرح دعوا شده و دادگاه دوم در صورت اطلاع از این موضوع قرار امتناع از رسیدگی صادر می‌نمایند.

با سلام
اقدام قانونی برای یک موضوع بصورت دوبار همزمان ممکن نیست و پرونده اولی قابل رسیدگی خواهد بود
مگر اینکه موضوع یکی شکایت کیفری ترک انفاق ، و دیگری دادخواست حقوقی مطالبه نفقه باشد .

امکان طرح همزمان یک دعوی در چند دادگاه به لحاظ شکلی امکان پذیر است لیکن ممکن است خوانده در مقام دفاع مقام قضایی را از اقدام مضاعف شما در طرح دعوی مطلع کند که این امر موجب میشود دادگاهی که سابقه مقدم در رسیدگی دارد رسیدگی را به طور منحصر ادامه دهد و دادگاه دیگر قرار امتناع از رسیدگی را صادر کند تا دادخواست شما را مختومه کند