آیا مرد این حق را دارد که اجازه ندهد زنش از منزل بیرون رود و یا نگذارد سرکار رود و شاغل شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #19215561

با عرض سلام و ادب
میخواستم بدانم از نظر قانونی آیا مرد این حق را دارد که اجازه ندهد زنش از منزل بیرون رود و یا نگذارد سرکار رود و شاغل شود؟؟ بانهایت تشکر و امتنان

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
این امر ( اجازه بیرون رفتن ) نباید طوری باشد که زوجه احساس اسارت در خانه نماید
شغل زوجه نیز اگر به خانواده آسیب حیثیتی وارد نکند اشکالی ندارد

با سلام؛ در صورتی که در عقد نامه حق تعیین محل سکونت و حق ادامه اشتغال به زن داده نشده باشد، مرد در صورتی می تواند از اشتغال زن جلوگیری کند که در دادگاه صالح، ضرر اشتغال زن را به زندگی زناشویی به اثبات برساند.در غیر این صورت و در حالتی که در محل کار زن ایجاد اختلال نماید، موضوع با استناد به جرم ایجاد مزاحمت، قابل پیگیری کیفری می باشد. و به هر حال مرد نمیتواند مانع خروج زن از منزل شود.

سلام
مطابق با قانون در صورتی میتوانید با اشتغال به کار همسرتان مخالفت کنید که خلاف شئونات اسلامی و شرعی باشد .