حبس تعزیری یک ساله چگونه تبدیل به جزای نقدی میشود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۴ #19207446

سلام برای شروع به سرقت یک سال حبس تعزیری دادن چگونه تبدیل به جزای نقدی کنم ایا میشه یا خیر
ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از اختیارات قاضی است در صورت وجود شرایط قانونی .

"با سلام"
بستگی به سابقه کیفری قبلی شما و نظر قاضی دارد و در صورت عدم سابقه قبلی، تقاضای تخفیف و تبدیل نمایید

اگر مهلت اعتراض دارید تقاضای تخفیف یا تعلیق کنید، تصمیم گیری با قاضی پرونده است

سلام از اختیارات قاضی پرونده میباشد از ایشان درخواست کنید انشاالله حل خواهد شد موفق و پیروز باشید

تخفیف از اختیارات دادکاه است درصورت وجود شرایط قانونی امکانپذیر است

با سلام در صورتی که قطعی شده باشد امکان تغییر آن به جزای نقدی وجود ندارد.

سلام دادگاه اختیار دارد در صورت شرایط قانونی قرار تعلیق اجرای مجازات دهد .