آیا شکایت ایشان و فرزند ذکور ایشان ، موجه خواهد بود ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #19202579

سلام وقت بخیر
چند روز پس از فوت پدرم ، همسر اول ایشان که ۴۰ سال پیش از ایشان طلاق گرفته بودند و فرزند ذکوری از پدرم دارند . طی تماس تلفنی به بنده ابراز داشتند که ،از من بخاطر برداشت از حساب بانکی حقوق بازنشستگی پدرم (کارت بانک) شکایت میکنند که این کار راه هم انجام دادند ،بماند که هنوز در مرحله دادرسی میباشد و تا این لحظه هیچگونه حکمی صادر نشده است . از آنجاییکه این برداشت قبل از صدور حکم احصار وراثت بوده و از آنجا ییکه حقوق بازنشستگی به مادر و خواهر بنده ارتباط دارد ( اناث مجرد )
۱- آیا شکایت ایشان و فرزند ذکور ایشان ، موجه خواهد بود ؟
۲-در صورت موجه بودن شکایت ایشان، بنده چه جرمی مرتکب شدم؟
۳- در صورت غیر موجه بودن شکایت ایشان با توجه به اینکه ، ایشان و مادرشان به حساب بانکی ( واریز حقوق بازنشستگی ) پدرم بصورت غیرقانونی و غیر رسمی دسترسی داشته اند، آیا بنده و سایر وراث میتوانیم از آنها شکایت کنیم ؟ یا خیر
۴- درصورت شکایت سایر وراث از احدی از ورثه و مادرش که چهل سال قبل از پدرم طلاق گرفته، چه مجازاتی در نظر گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. به دلیل اینکه برداشت از حساب مرحوم قبل از انحصار وراثت بوده شکایت فرزند پدرتان موجه است.
در خصوص سوال شماره ۲ بستگی به مبلغ برداشته شده از حساب توسط شما دارد که آیا کیفری خواهد بود یا حقوقی در این منظور که شکایت فرزند پدرتان به شورای حل اختلاف ارجاع شود یا محاکم کیفری.
در نهایت پیشنهاد به صلح و سازش می نمایم.