در آخر ماه، مسئول کارگزینی یک روز از کارکرد من کم کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #19197851

کارمند رسمی با ۲۸ سال خدمت هستم یک روز ماموریت ثبت کردم برای رفتن به دانشگاه مدیرم تایید نکرد من هم فراموش کردم پیگیری کنم بعد در اخر ماه مسئول کارگزینی کارکرد مرا یک روز کم کرد.
آیا میتواند و قانونی است که یک روز از کارمند رسمی کارکرد کم کند یا خیر؟
در صورت بله یا خیر قانون ان را ذکر کنید.
متشکرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه حکم ماموریت برای شما ثبت نشده باشد، علی القاعده غایب محسوب و معادل یک روز حقوق از شما کسر می گردد. حتی درصورت تکرار می توانند شما را به هیات تخلفات اداری ارجاع دهند.
البته اگر مدیر شما قبول داشته باشد و امکان ثبت سیستمی ماموریت وجود نداشته باشد، بصورت فیزیکی می تواند این ماموریت را برای شما ثبت کنند
درضمن براساس ابلاغ هیات وزیران از چند سال پیش به غیر از افراد با شرایط خاص ماموریت آموزشی برای تحصیل به کارکنان دولت داده نمی شود و خلاف مقررات است