آیا شکایت برای افترا شامل مرور زمان می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۳۹ #19185178

سلام خانمی از بنده شکایت کرده با شهادت شاهد دروغ در دادسرا به دادگاه رفتم که جلسه آخر شهود انصراف داد متهمه رفت رضایت داد و من بعد از ۹ ماه از رای موقوفی قاضی ادعای حیثیت کردم که کیفرخواست صادره بنده توسط قاضی به جهت مرورزمان رد شد آیا زمان طرح دعوی شامل مرور زمان جرم افترا ادعای حیثیت میشود یا بعد از قرار منع موقوفی تعقیب ؟؟ در صورتی که بنده باید بعد رای قاضی ادعای حیثیت میکردم چرا که احتمال داشت محکوم بشوم و ثانیا شاهدان شاکی بعدا اعتراف کردند شهادت دروغ دادن ...
آیا زمان شکایت بنده از زمان طرح دعوی متهمه است یا زمان برائت یا رای منع تقیب موقوفی؟؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زمان وقوع جرم ملاک عمل برای احتساب مرور زمان است. و ارکان جرم افترا به شما با همان شکایت اتفاق افتاده و تکمیل شده. منع تعقیب نهایی نقشی در تکمیل ارکان و عناصر جرم افترا ندارد‌