کپی برابر اصل حکم جعل دارد چون کپی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #19132561

با سلام
بنده ۲ سال در شرکتی مشغول به کار بودم که یک قرارداد کپی برابر با اصل به بنده دادند،بعد ازاینکه از آنها در اداره کار شکایت کردم کارفرما در دادسرا علیه بنده به اتهام جعل شکایت کرد، در کارشناس یک نفره ۱۰۰% امضا را تایید کرد که برای کارفرما است کارفرما اعتراض زد، هئیت سه نفره اعلام کرد امضا مطابقت ندارد و جعل است، بنده درخواست تکمیل نظر کارشناسی دادم که باز هیئت رای قبلی را تایید کرد و الان برای من قرار صادر کردند، با توجه به رای کارشناس اول بنده میتوانم باز اعتراض کنم برای هیئت ۵ نفره؟ در بیشتر مواقع شایعه بر این است که هیئت ۵ رای ۳ نفره را تایید میکند آیا این موضوع درست است؟
و کپی برابر اصل حکم جعل دارد چون کپی است؟ و همچنین اداره کار به آن استناد نکرده است
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در هر کارشناسی مراحل قانونی انجام خواهد شد.
با تشکر

سلام
خیر کپی برابر اصل در حکم جعل می باشد
همچنین در صورت منقضی نشدن مهلت می‌توانید خواهان ارجاع امر به کارشناسی ۵ نفره شوید که ملاک مشخصی در این خصوص وجود ندارد و ممکن است کارشناسی ۵ نفر رای کارشناسی سه نفره را نقض نماید

با سلام ؛
بعد از قرار کارشناسی اعتراض به آن مهلت دارد که به نطر رد شده است .
شایعه ها را ملاک عمل قرار ندهید چون هر کارشناسی مکلف است بررسی کامل را بعمل آورد و همیشه هم بعمل می آورند .
شما حق اعتراض به قرار صادره را دارید .