آیا امکان تبدیل زندان وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۰ #19103833

سلام وقت بخیر
پدر بنده به جرم سرقت به ۳ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده.
دارای سابقه هست.
در چه صورتی میشه حبس پدرم تبدیل به بند باز بشه؟
آیا میشه ۷۴ ضربه شلاق رو خرید؟ مبلغش چقدر میشه؟
ایشون ۵۸ سالشه

متن ابلاغیه:

شکایت شاکی اقای ..... فرزند ..... ، گزارش نیروی انتظامی ، صورتجلسه دستگیری متهمان و
کشف برخی از اموال مسروقه از ید آنان ، اقرار صریح وروشن متهمان در کلانتری ، دادیاری و دادگاه بر ارتکاب بزه
انتسابی و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده اتهامشان محرز و به استناد ماده ۶۶۷ ، ۶۵۶ قانون تعزیرات اسلامی
سال ۱۳۷۵ و قسمت اول ۱۳۷ ، ۱۲۵ ، ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی سال ۱۳۹۲ موضوع تکرار ، تعدد و مشارکت در
جرم هر کدام به تحمل ۳ سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت قبلی و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری و رد اموال مسروقه
یا مثل یا قیمت روز اجرا بالمناصفه در حق شاکی محکوم می شوند . رای حضوری و ظرف ۲۰ روز از ابلاغ دادنامه
از سوی متهمان و دادستان محترم قابل تجدیدنظر خواهی در دادگاههای محترم تجدیدنظر مرکز استان ...... (
......) برابر قانون آئین دادرسی دادگاههای کیفری سال ۱۳۹۲ است ./

از توجه شما پیشاپیش متشکرم

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه پدر شما شرایط تخفیف وتبدیل نداره

اگر مجرمی در مدت کمتر از ۵ سال از وقوع جرم، بیش از یک سابقه کیفری با تحمل تا ۶ ماه حبس داشته باشد یا تنها یک فقره سابقه کیفری با مجازات بیش از ۶ ماه حبس داشته باشد؛ در این صورت نمی‌تواند از مقررات مربوط به مجازات‌های جایگزین بهره‌مند شود.
وبرای جرایم عمدی که مجازات‌های جایگزین حبس قانونی آنها ۳‌ ماه حبس باشد، تبدیل مجازات اعمال خواهد شد.
اما بجهت حکم شلاق باتوجه به سن شخص میتوان درخواست حکم جایگزین ازقاضی پرونده داشت اما امکان تبدیل بالا نیست.