میخوام این قولنامه رو انکار کنم و اقدام به باز پس گیری ملک بکنم، امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۲ #19102420

سلام
حدود ۲۵ سال پیش ارث پدری رو با قولنامه عادی بدون شاهد و اثر انگشت با امضا وارث فقط ما سه برادر بدون خواهرا بفروش رسوندیم و کلاه سرمون رفت در ضمن انحصار وراثت نکردیم و همچنان سند بنام پدرم و پدرم قبل معامله هم فوت کرده بودن الان میخام این قولنامه رو انکار کنم و اقدام به بازپس گیری ملک بکنم ایا امکان پذیر هست یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پاسخگویی نخیر کار شما جرم می باشد .

سلام اسناد عادی قابل ادعای کردن جهت جعل را دارند.

سلام اسناد عادی قابل ادعای جعل هستند!ولی درصورتی که طرف مقابل به خط شناسی مراجعه نمایید قابل برسی است !