زمین تحت مالکیت منابع طبیعی چگونه قابل باز پس گیری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۳ #19102329

سلام
اقا ما زمینی داریم که قسمت زیاد اون منابع طبیعی برداشته باید چیکار کنیم
سند قدیمی هم داریم مال ۱۳۰۹
مممننونم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زمان سند مهم نمیباشد اگر سندی در این خصوص دارید میتوانید علیه منابع طبیعی اقدام به شکایت نمایید

با سلام ابتدا نسبت به اعتراض به نظریه کمیسیون که زمین را داخل در حدود مالکیت منابع طبیعی اعلام نموده کرده و سپس با ارایه سایر مدارک نسبت به اخذ سند اقدام فرمایید

باید دادخواست ابطال رای کمیسیون ماده ۵۶ را به طرفیت سازمان منابع طبیعی مطرح نمایید . دادگاه اقدام به تعیین هیات سه نفره کارشناسی کرده و سپس بر اساس نظریه کارشناسان رای را صادر خواهد نمود .

با سلام
در صورت داشتن سند و استشهادیه میتوانید اقدام قانونی علیه منابع طبیعی نمایید و در صورت تصرف منابع طبیعی ، شکایتی مبنی بر تصرف عدوانی و خلع ید آن را از محاکم قضایی بخواهید