آیا اونا میتوانند یک شاهد دروغین پیدا کنند که ما فحش دادیم بر علیه ما شهادت بده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #19099498

خواهر بنده از نامزدش طلاق گرفت. بعد از جاری شدن خطبه صیغه طلاق. پدرم با داداش داماد قبلی جهت تشکر بابت اینکه ایراد داداششو گف زنگ زد ولی اون فحش داد و پدرم قطع کرد و بارها ایشان ۳بار زنگ زدند ولی به دلیل بی صدا بودن ما متوجه نشدیم بعد دوباره زنگ زدیم گفتیم مشکل چیه و دوباره فحش دادند و منم بعدش فحش دادم بهشون آیا اونا میتوانند یک شاهد دروغین پیدا کنند که ما فحش دادیم بر علیه ما شهادت بده؟ جرم اینکار و اینکه نحوه اثبات اینکه فحش ندادیم چیه.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با این شرایط امکان اثبات وجود ندارد .

اگر فحاشی حضوری باشد نیاز به شاهد دارد و اگر به صورت تلفنی باشد قابل اثبات نیست مگر اینکه صدای ضبط شده و یا پیامک باشد که ان هم بصورت اماره میباشد و دلیل محکمی برای اثبات نیست (اماره یعنی دلیل برای روشن شدن موضوعی )که قاضی رابه این علم میرساند که این اتفاق افتاده .ولی در شرایط موضوع پرونده شما که به این شکل نبوده قابل اثبات نیست .