علت قطع کردن یارانه ام چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۱ #19093099

من و تو سن ۱۷ سالگی به علت شرب خم گرفتن ازم تست گرفتن مثبت در اومد
قاضی ازم وثیقه خواست منم یه پروانه کسب دادم ولم کردن دوباره منو دادگاه خواست اخرین احضارات منو خواست منم نوشتم بعدش رفتم الان ۵ سال از اون موضوع میگذره جلو یارانه منو گرفتن
قاضی چه حکمی میتونه بهم داده باشه در مورد من
من هیچ سابقه کیفری نداشتم ندارم
قاضی چه حکمی بهم میده

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم شرب خمر ارتباطی به قطع یارانه ندارد

مجازات شرب خمر شلاق است .

با سلام
قطع کردن یارانه هیچ ربطی به محکومیت های اشخاص ندارد بلکه بر اساس شرایط مالی و .... شهروندان است. برای ارتکاب به شرب خمر در صورت اقرار به آن نزد قاضی محترم مجازات شلاق در پی خواهد داشت.

مجازات شما ۸۰ضربه شلاق حدی می باشد

دروود ،انسداد حساب یارانه ارتباطی به شرب خمر ندارد.

با درود ارتباطی به یکدیگر ندارد جزای شرب خمر شلاق است.

باسلام ممکن است توقیف حساب شما از آن پرونده نباشد به هرحال میتوانید به شعبه توقف کننده مراجعه نمایید.