آیا آن ها میتوانند شکایتی کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۵ #19083653

باسلام
با توجه به نادرست وارد کردن سوال قبلی بنده سوال خود را اصلاح میکنم.. پدر بنده چند سال پیش زمین خودشان را به بنده فروخته و در فروشنامه اشان ذکر کرده است
۳۵۰ متر محوطه خانه و یک باب منزل مسکونی به قیمت ۳ میلیون تومان درصحت سلامتی به فرزندم فروخته ام و پول را در صحت سلامتی دریافت کرده ام بعد از این هرکس اعتراضی کند جواب با این فروشنامه داده میشود.. محوطه خانه با خانه متراژشان میشود ۵۹۰ متر ...تمام جهت و اربعه زمین در فروشنامه مشخص شده است پدر بنده اکنون در قید حیات نیستند
با توجه به این مورد خواهران و برادر بنده معتقد هستند با توجه به اینکه تنها ۳۵۰ متر در فروشنامه ذکر شد بنده موظف هستم ۳۵۰ متر را بردارم ..
سوال بنده این است ایا ان ها میتوانند شکایتی کنند و شکایت انها چگونه میشود...بنده ۳۵۰ متر را سند گرفته ام و ۲۴۰ متر ان در مرحله روزنامه است‌.‌..ممنون میشوم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، با توجه به مفاد مبایعه‌نامه، شما تنها مستحق ۳۵۰ متر هستید، در خصوص متراژ بیشتر حقی برای شما متصور نیست.

با سلام نسبت به میتراژ اضافه نمی توانید ادعایی داشته باشید

در صورت درج متراژ سیصد و پنجاه متر مربع در مبایعه نامه بیش از متراژ مزبور به شما تعلق نخواهد گرفت

با توجه به مندرجات قرارداد ، تنها ۳۵۰ متر بانضمام ساختمان موصوف به شما تعلق داشته و نسبت به متراژ مازاد بر ۳۵۰ متر نمیتوانید ادعایی داشته باشید .

باسلام .به نظر فقط متراژی که درقولنامه ذکر شده متعلق به شماست .مگر اینکه بصورت کلیدی به شما واگذار کرده باشد که دراین صورت بحث متراژ مطرح نمیشود وکل ملک متعلق به شماسا

درود
اگر سیصدو پنجاه متر در مبایعنامه درج شده مستحق همان متراژ هستید.