آیا میتوانم خسارتهایی که بابت اجاره بیشتر پرداختم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #19072118

با سلام و عرض ادب
در قرارداد خرید یک واحد آپارتمان صفر نسق سازنده آپارتمان به دلیل وصل نشدن گاز آپارتمان
قادر به تحویل خانه نیست لازم به ذکر است که در مبایعه نامه مرجع طرح دعوا پیک عدل گسترش، با توافق طرفین تعیین شده است بنده با مراجعه به پیک ... به دلیل هزینه بالای دادرسی ۸ میلیون تومان قادر به پرداخت این هزینه نیستم، آیا برای رسیدگی میتوانم به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟
آیا این توافق با توجه به مبحث داوری در آیین دادرسی مدنی و ماده ۴۸۱ نیاز به توافق کتبی طرفین برای رسیدگی در دادگاه یا شورا دارد و منظور از رسیدگی در پیک عدل گسترش مانند مقررات داوری در آیین دادرسی مدنی است؟ آیا بنده به عنوان خریدار برای دریافت دیرکرد که در مبایعه نامه تعیین شده و دریافت ضرر و زیان و تحویل ملک اجبارا باید به پیک عدل گسترش مراجعه کنم؟ تاخیر در انجام تعهد این سازنده باعث شده که من که در حال حاضر مستاجر هستم به ناچار مبلغ بیشتری را برای تمدید اجاره بپردازم در حالی که موجر باز هم راضی نیست و برخلاف مصوبه ستاد کرونا از شورای حل اختلاف حکم تخلیه دریافت کرده است و بنده تقاضای تجدیدنظر کرده ام آیا میتوانم خسارتهایی که بابت اجاره بیشتر پرداختم در حالی که صاحب خانه شدم اما خانه به دلیل وصل نشدن گاز برای زندگی شرایط مطلوبی ندارد و سازنده خلاف خود را به شهرداری پرداخت نکرده و جوابی هم برای تاخیر خود ندارد و تاریخ وصل شدن گاز آپارتمان هم مشخص نیست و بنده بلاتکلیف هستم دریافت کنم؟

بالا رفتن قیمت پکیج و درب ضدسرقت و هزینه های دیگر که در این چند ماه با توجه به تاخیر سازنده به وجود آمده و بنده به دلیل اینکه پول پیش خانه اجاره ای را دریافت نکردم و به خانه خودم نقل مکان نکردم، قابل مطالبه است؟

با تشکر از پاسخگویی شما حقوقدان محترم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه توافق به داوری باشد مرجع قضایی صالح به رسیدگی نخواهد بود خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه خواهد بود

درصورت توافق به داوری مرجع قضایی صالح به رسیدگی نیست و خسارت را میتوانید دریافت کنید

اگر توافق به داوری شده مرجع قضایی صالح به رسیدگی نیست خسارت تاخیر در انجام تعهد قابل مطالبه است