آیابه دلیل فسخ قرارداد حق کمیسیون املاک ( به دلیل ضرر و زیان)باید توسط مستاجر پرداخت شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #19048488

با درود به شما و سپاس از کمک و راهنمایی هموطنان، بنده بعنوان مستاجر یک واحد آپارتمان را جهت سکونت رهن و اجاره نموده و قرارداد امضا نمودیم اما به دلایلی نتوانستم مبلغ ودیعه رو تهیه کنم. و ظرف 48 ساعت پس از امضا به املاک مسکن اطلاع دادم اما اعلام نمودند که چون قرارداد یک طرفه فسخ میشود باید کمیسیون دو طرف (مالک و مستاجر)را بنده پرداخت کنم. آیا صحیح است؟ راهنمایی بفرمائید که چطور می توانم ضرر و زیان کمتری پرداخت نمایم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مطابق قانون کمیسیون بنگاه و مشاورین املاک فقط در صورت انجام شدن معامله طرفین قابل دریافت است همانگونه که اگر شخصی منزلی را خریداری نماید بایستی پس از تنظیم و انتقال سند رسمی کمیسیون بنگاه را پرداخت نماید .
خیر بنگاه هیچ کمیسیونی نبایستی دریافت نماید بدلیل اینکه قراردادی انجام نپذیرفته است .