با توجه به تاریخ تحویل واحد و تعیین مبلغ خسارت بنده از چه راهی ایشان را ملزم به تحویل کامل واحد و پرداخت خسارت تعیین شده نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۰ #19046581

با سلام و خسته نباشید.
بنده یک واحد آپارتمان پیش فروش، خریداری نموده ام و زمان تحویل ۹۸/۶/۳۱ و مبلغ یکصد هزار تومان بابت هر روز تاخیر در تحویل می باشد. حال با توجه به اینکه هنوز ساختمان بطور کامل تکمیل نشده، انشعاب آب، گاز و برق اختصاصی نصب نشده، فروشنده اعلام کرده واحد آماده هست باید تحویل بگیرید مبلغ ۵۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان بابت تحویل را باید بطور کامل پرداخت نمایید، بنده گفتم باید ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان از کل مبلغ تحویل بعنوان وجه التزام جهت تکمیل ساختمان پرداخت نمی کنم تا بعد از تکمیل تسویه نمایم. ایشان قبول نکرده و گفته باید کامل تسویه بعد تحویل بگیرید وگرنه باید منتظر بمانید هر زمان تکمیل نمودم واحد را تحویل می دهم. ضمنا بنده علاوه بر پارکینگ واحد، یک پارکینگ اضافه خریدم. حال با توجه به تاریخ تحویل واحد و تعیین مبلغ خسارت بنده از چه راهی ایشان را ملزم به تحویل کامل واحد و پرداخت خسارت تعیین شده نمایم و سوال دیگرم اینکه جانمایی دو پارکینگ من به چه صورت می باشد با توجه به اینکه هیچ جای مشخصی تعیین نشده است. اگر از طریق دادگاه اقدام شود، چقدر زمان می برد. با تشکر از زحمات شما عزیزان.سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، می توانید دادخواست تامین دلیل مطرح کنید و امکان اینکه بدلیل خلف وعده فروشنده، ملک قابلیت استفاده ندارد سپس دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی را مطرح کنید.

سلام
می توانید تامین دلیل کنید و با جلب نظر کارشناس موارد تکمیل نشده و هزینه های ساخت را تعیین نمایید و بعد از تحویل نسبت به تقدیم دادخواست الزام به تکمیل بنا و مطالبه آن اقدام کنید.

با سلام.

دوست عزیز با توجه به تخصص و حقوق حرفه ای ثبتی بشما پیشنهاد میکنم که حتی الامکان وارد تنازع و یا ترافع حقوقی با فروشنده ویا سازنده نشوید و فقط سعی در تحویل هرچه سریعتر ملک باشید و اصلا به نفع شما نیست که به خاطر این مبلغ (هرچند که حق مسلم شماست) ملکتان را تحویل نگیرید.لذا با توجه به تجربه و وجود پرونده های بسیار زیاد دعاوی حقوقی از این قبیل ممکنست روند خیلی طولانی داشته باشد.با توجه به پرداخت وجه تقریبا ۸۰ درصد از کل مبلغ ارزش ملک از طرف شما یعنی (پرداخت اعظم ثمن و عدم تحویل ملک) .