آیا گواهی عدم حضور از دفترخانه میتوانم بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۲ #19006971

با سلام،
بنده یک واحد پیش خرید کردم که تحویل واحد ۹۸/۶/۳۱ و موعد انتقال سند یک سال پس از تحویل واحد بود و خسارت عدم اجرای هر یک از تعهدات طرفین، روزانه صد هزار تومان میباشد. حال سوال من ۱- فروشنده نتوانست تاریخ تحویل در مبایعنامه واحد رو آماده کند (پول نداشت) علرغم نواقص از جمله آب و برق و گاز و آسانسور و ...به اصرار تاریخ ۹۸/۱۱/۲۴ واحد را تحویل داد(با وجود نواقص) آیا بنده دوباره میتوانم نسبت به خسارت تاخیر تحویل واحد، با توجه به نواقص و عدم انشعابات، اقدام کنم. ۲- ملاک تحویل واحد تاریخ اول ۹۸/۶/۳۱ میباشد یا تاریخ ۹۸/۱۱/۲۴ که تحویل گرفته ام. ۳- با توجه به اینکه فروشنده برای پایان کار و انتقال سند هیچگونه اقدامی(میگوید پول بدهید برم دنبال کار سند) انجام نمیدهد و بنده تمام تعهداتم را انجام داده ام،حال چه تاریخی باید برای انتقال سند در دفتر خانه ذکر شده در مبایعنامه، حاضر شوم؟ اگر نامبرده حاضر نشد، آیا گواهی عدم حضور از دفترخانه میتوانم بگیرم؟ ۴- در صورت اخذ گواهی عدم حضور فروشنده، چگونه برای دریافت خسارت انتقال سند و همچنین الزام به انتقال سند از طریق قانونی اقدام کنم.آیا خسارت تاخیر در انتقال سند به بنده تعلق میگیرد؟. با تشکر از حوصله و جواب اساتید محترم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت عوم حضور فروشنده در تاریخ منعقده در قرارداد گواهی ضور گرفته
سپس از تاریخ ۹۹/۶/۳۱ لغالیت ۹۸/۱۱/۲۴ مطالبه خسارت نمایید
سپس دادخواست الزام به دریافت پایان کار ، صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی تحویل نمایید

۱- اگر در قرارداد برای تاخیر تعهد وجه التزامی تعیین شده باشد میتوانید خسارت حد فاصل ۶/۳۱ تا ۱۱/۲۴ را مطالبه نمایید .
۲- واحد در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۴ تحویل شده است . منظور از ملاک تحویل واحد چیست ؟
۳- اگر در قرارداد تاریخی برای حضور در دفترخانه تعیین نموده باشید میتوانید در تاریخ یاد شده مراجعه و گواهی حضور در دفترخانه را دریافت نمایید والا بدون تعیین تاریخ امکان دریافت گواهی وجود ندارد .
۴- شما میتوانید دادخواست الزام به دریافت پایان کار ، صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی را به دادگاه تقدیم نمایید . برای مطالبه وجه التزام و خسارت تاخیر تعهد تنظیم سند باید گواهی حضور در دفترخانه را اخذ نموده باشید .

سلام و ادب

ابتدا شما در تاریخی که فروشنده در دفترخانه باید حاضر بشوند در صورت عدم حضور ایشان در همان تاریخ می توانید و می بایستی گواهی عدم حضور بگیرید

نکته دوم اینکه ؛ شما وقتی ملک را تحویل گرفتید بستگی داره که چه چیزی در هنگام تحویل ملک نوشته باشید .اگر ملک را با شرایط موجود و بدون نوشتن توافق نامه ایی بین خود و فروشنده تحویل گرفته اید می توانید از شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تامین دلیل کنید .

نکته سه دادخواست الزام به تنظیم سند باید بدهید در پاسخ به سوال آخر شما