مسکوت کردن مهریه تقسیط شده با امکان مطالبه مجدد، چگونگی اقساط بعدی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴ #19003589

سلام وقت بخیر، چطور می‌تونم مهریه رو موقتا مسکوت کنم و اگر خواستم دوباره اجرائیه بگیرم؟ با همون شرایط قبلی قسط بندی میشه یا دوباره از اول دادگاه برای تقسیط تشکیل میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در زمان اقدام مجدد ممکن است زوج دارا یا فاقد شرایط اعسار باشد ولی به هر حال عدم پیگیری فعلی شما باعث راکد شدن پرونده میشود

با سلام اگر در مرحله اجرا یا قبل از آن هستید کافیه پیگیری نکنید.

با سلام می توانید اجرائیه را در زمان مناسب دنبال کنید

با سلام
اجرای رای را تا زمان دلخواه پیگیری ننمایید. پس از اقدام مجدد، همان کمیت و کیفیت قبلی اعمال خواهد شد.

با سلام،اگر پرونده شما به صدور رای رسیده و قطعی شده چنانچه میخواهید فعلا مسکوت نگهدارید درخواست اجرا ندهید و هر زمان که مجددا خواستید پیگیری کنید فقط درخواست اجرا می دهید نیاز به طرح دعوای جدید نیست.

سلام علیکم
سوال شما واضح نیست
ولی اگر نسبت به مهریه رای گرفته باشید میتوانید برای صدور اجراییه هیچگونه اقدامی نکنید تا در زمان مناسب برای ادامه پرونده اقدام نمایید ..

میتونید آنرا اجرا نکنید.
بعد از اجرای دوباره با همان شرایط قبلی اجرا میشه.