آیا شهرداری اجازه پلمپ ملک بنده را دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #18973010

با سلام. اینجانب مترجم رسمی داری پروانه که جهت کار ترجمه که کارمندی هم ندارم و صرفا بصورت انفرادی مشغول بکار در یک واحد مسکونی هستم که در این آپارتمان وکیل و پزشک و شرکتهای مهندسی هم هستند، حتی آرایشگاه و مزون لباس که البته این دو مورد مجوز ندارند ولی شهرداری به ملک اینجانب آمد و تهدید به پلمب کرد که با رویت پروانه اخطار دادند که باید به شهرداری مراجعه کنم. در صورتیکه بنده مشتری حضوری ندارم و کارم کما فی السابق که در منزل شخصی ام بود را در این واحد ادامه میدهم و نیازی به تابلو و غیره ندارم لازم به ذکر است که کار دارلترجمه ها ماند وکلا و دفاتر اسناد رسمی در واحد مسکونی مجاز است و ا همکاران بنده چند نفری در واحد مسکونی حتی با تابلو مشغول بکارند. آیا شهرداری اجازه پلمب ملک بنده را دارد؟ اگر به شهرداری مراجعه کنم چگونه با آنها برخورد کنم؟ گویا آنها منطقی ندارند!
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب توضیحات شما نیازی به تغییر کاربری ملک جهت فعالیت موضوع کار شما نیست و در اکثر موارد صرفا با پرداخت عوارض متعلقه موضوع مرتفع میشود
لازم بذکر است ملاک عمل شهرداری جهت وضع عوارض متعلقه ،نوع استفاده از ملک مزبور میباشد

شهرداری یکی از دستگاه های اجرایی است که بنا به ضرورت امر می تواند به جهت جلوگیری از موارد غیر قانونی ملک فرد یا افرادی که نظامات قانونی شهری را رعایت نمی کنند پلمپ نماید اما اگر پلمپ بدون مجوز مرجع ایت اقدام شکسته شود جرم است و تبعات قانونی دارد