فسخ یکطرفه قرارداد پیمانکاری از طرف کارفرما امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۳ #18931249

با کارگری برای اجرای سقف کاذب قرارداد پیمانکاری نوشتم،ایشان کار را به شخص دیگری برای انجام داد و کار را پر از ایراد نیمه تمام رها کرد،با تماس های ما برای تکمیل و انجام کار نیامد ،خود کارگاه و مهندس من بارها تماس گرفتند.من چون از طرف کارفرما ی اصلی تحت فشار بودم کار را به شخص دیگری دادم و تکمیل کرد .الان بعد از گذشت دو سال از من شکایت کرده که پول انجام کار را بصورت کامل میخواهم و من کار را انجام داده ام.
غیر از تاخیراتی که بیش از سه ماه داشته تا من کار را به شخص دیگری بدهم،من اندازه کارکرد او به او پول داده ام،تمام مدارک پرداختی من موجود است و همین طور قرارداد من با شخص دیگر برای اتمام کار.
فقط اشتباه من تامین دلیل نکردن در آن زمان بوده.
حال چه باید بکنم.
شاهد هم دارم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : چنانچه امر مذکور در قراردادتان باشد مشکلی پیش نخواهد آمد .بستگی موثری به متن قرارداد دارد

سلام، شما می‌بایست اینکه بمحض عدم انجام تعهد و ترک محل کار و نیمه کاره گذاشتن فورا دادخواست تامین دلیل رو مطرح و نظریه کارشناس را اخذ می‌کردید حالا هم می‌توانید با توسل به شاهد گواه و اتیان به سوگند موضوع را به نفع خود کنید