آیا پیام های واتس اپ برای اثبات مسئله ای ارزش قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۵۰ #18914815

من از طریق سایت دیوار از شخصی ۵۸ ملیون جنس (لوازم برقی) خریدم الان ایشان ادعا میکنه این قیمت نبوده و اون گفته ۶۰ ملیونه و من باید ۲ ملیون دیگه هم بدم یک ماه هم از این قضیه گذشته
تنها مدرکی که داره پیام های واتس اپه رفته پرینت گرفته
کلا سوالم اینه و میخوام بدونم در محضر قانون چه چیزهایی ارزش قانونی داره و معتبره؟ شهادت؟ پرینت پیام یا تماس؟ کسی که ادعایی داره به چه طریقی میتونه اثبات کنه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله قابلیت استناد دارد

سلام تمام مدارک و دلایل مربوط به پرونده را ضمیمه و اعلام کنید هر چقدر دلایل شما بیشتر و محکمه پسند تر باشد راحت تر به مطلوب می رسید

سلام .بله درصورت وجود همچنین مدارکی مثل فیشهای واریزی وپیامهای رد وبدل شده در این خصوص بنظر شما محکوم به پرداخت تتمه ثمن مورد معامله خواهید شد .مگر اینکه ثابت کنید بصورت حضوری یا تلفنی یا....شما مبلغ ۲میلیون رو بعد ازتوافق تخفیف گرفته اید .

بادرود
دادگاه، با مکانیسم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد، صحت مدارک را بررسی کرده و در صورت تائید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.
بنابراین، در صورتی که مرجع قابل اعتمادی مانند پلیس فتا، اصالت اسکرین‌شات ارائه‌شده از سوی اصحاب دعوا را تایید کند یا به طریق دیگری، اصالت و ساختگی‌نبودن اسکرین‌شات مورد استناد برای قاضی احراز شود، می‌تواند بر مبنای آن قضاوت کند. اما اگر درباره‌ی اصالت اسکرین‌شات تردید جدی باشد و احتمال برود که از طریق نرم‌افزارهایی مانند فتوشاپ ساخته شده است، دیگر قابلیت استناد نخواهد داشت».

بله پیام های واتساپ هم در کنار سایر مدارک و مستندات قابل استناد می باشد

با درود..
در اینخصوص تمام موارد ذکر شده از نظر قانونی دارای ارزش و اعتبار است، فقـط مهم میزان ارزش و اعتبار هر کدام از موارد ذکر شده در منظر قانون می باشد و اینکه مدارک و دلایل استنادی تا چه اندازه ای از ارزش و اعتبار استنادی و اثباتی در دادگاه برخوردار باشـند که در صورت اثبات اصالت هر کدام از موارد ذکر شده، می توانند حسب مورد به عنوان دلیل و یا اماره مورد استناد و یا حصول علم قاضی و نهایتا موجب اقناع وجدانی قاضی گردند..

بله پرینت پیام ها هم میتونه در این مورد در جهت اثبات ادعا موثر باشه و موجب حصول علم مرجع رسیدگی بشه....شهادت شهود هم ک قطعا معتبر هست