تعهدنامه محضری از همسر چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #18884991

سلام وقت بخیر
من ۲ ساله ازدواج کردم، بارها با همسرم به خاطر بیرون رفتنای بی رویش به مشکل برخوردیم ولی همیشه برای اینکه امتناع کنه از جواب دادن کارمون به دعوا کشیده و ایشون دست روی من بلند کرده و بی احترامی کرده، الان دیگ نمیخوام باهاش زندگی کنم اما متاسفانه با دخالت بزرگترها واسطه شدن ک بهش فرصت بدم من هم گفتم باید تعهد نامه محضری بهم بده که اگر بازهم ب رفتارش ادامه داد ازش جدا بشم،میشه راهنماییم کنید متن تعهد نامه چی باشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

در دفترخانه ها (محضر) فرم های مخصوصی برای تعهدنامه هست که می توانید از آنها استفاده نمایید. ولی گاهی تعهدنامه های مذکور به کار نمی آیند.

اما راه حل بهتر، محکم تر و قانونی یکی از دو روش زیر است:

۱- ایشان در دفترخانه یک اقرارنامه تنظیم نمایند که شما را مورد ضرب و شتم و توهین قرار داده و دیگر اقدا به چنین کاری نمی نمایند (این اقرارنامه سبب می شود که در صورت لزوم بعدا راحت تر بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید)

۲- بهترین و مطمئن ترین کار این است که در دفتر خانه از ایشان وکالت طلاق و حضانت اخذ نمایید.

در نهایت توصیه می کنم حتما با کارشناس حقوقی ویا وکیل مشورت و همفکری بیشتری نمایید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما.

سلام دوست عزیز
متن تعهد نامه مهم نیست جرا که اینچنین تعهد نامه ای اعتباری ندارد باید وکالت در طلاق بگیرید