میتوان از کارخانه مزبور شکایتی مبنی بر ساختگی بودن فیش حقوقی و ندادن اطلاعات واقعی جهت توقیف حقوق زوج برای مهریه در دادگاه کیفری شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #18874637

با سلام،بخشی از مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشتم برای توقیف بخشی از حقوق زوج که محل کار زوج حقوق دریافتی زوج را یک سوم مقدار واقعی اعلام کردن و فیش حقوقی ساختگی ارایه داده،ضمن اینکه طبق استعلامی که به درخواست قاضی دادگاه از بیمه تامین اجتماعی در رابطه با حقوق زوج گرفته شده حقوق واقعی زوج مشخص است و کپی استعلام بیمه تامین اجتماعی موجود است،با این وجود برای اثبات ساختگی بودن فیش حقوقی راه حل مورد نظر چیست؟آیا میتوان از کارخانه مزبور شکایتی مبنی بر ساختگی بودن فیش حقوقی و ندادن اطلاعات واقعی جهت توقیف حقوق زوج برای مهریه در دادگاه کیفری شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنوان مجرمانه برای شوهرتان فرا از دین خواهد بود لذا بر مبنای این جرم می توانید علیه وی شکایت کنید

مخاطب محترم فیش ححقوقی زمانی معتبر می باشد که به مهر کارخانه رسیده باشد
موفق باشید

بابت ساختگی فیش حقوقی علیه شوهرتان به جرم فرار از دین شکایت کنید