ملک کشاورزی مشاع که توسط شریک اول کشت شده توسط شریک دیگر مشاعی اجاره داده شود جرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۴ #18872844

باسلام
بنده حقیر ملک کشاورزی مشاع را طبق سهم مشاعی خود که در نسق ثبتی درج شده را کشت کرده ام اما مدتی بعد اشخاصی اقدام به تخریب و کشت مجدد کرده اند و فقط ادعا کرده اند که از شریک دیگری اجاره کرده اند لازم به ذکر است که شکایت تخریب و تصرف عدوانی هم کرده ام و پرونده در جریان است. سوالم این است آیا با وجود اینکه زمین توسط بنده کشت شده شریک دیگر میتواند بعد از کشت بنده زمین را اجاره دهد آن هم با اطلاع از اینکه من فقط به اندازه سهم خود کشت کرده ام نه بیشتر. لطفا اگر امکان دارد بنده حقیر را راهنمایی بفرمایبد. با تشکر از شما بزرگواران.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر اقدامی در ملک مشاع بهتر است با رضایت و آگاهی طرف دیگر ( شریک) انجام گیرد.در فرض بی اجازه کشت نمودن شما ، هیچ فردی حق تخریب و از بین بردن محصول را ندارد هر جند زمین متعلق به شخص غیر باشد زیرا بذر و محصول ازآن کسی است که آن را کاشته.