شکایت مجدد راجع به پرونده ای که قبلا حکم گرفته است؛ نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۶ #18835191

با درود ، مغازه ای که متعلق به مادر بزرگ بنده میباشد سال ۶۳ به پدرم و خواهرش فروخته میشود و دست نوشته ای توسط پدر بزرگم با حضور چندین شاهد که خواهر مادر بزرگم نیز یکی از شاهدین میباشد تنظیم میگردد ولیکن تا زمان زنده بودن مادر بزرگم سند را رسما بنام پدرم و خواهرش نزدند . بعد از مرگ مادر بزرگم عمه بزرگترم که از این مغازه سهمی نداشت با وجود اینکه از این موضوع مطلع بود درخواست سهم الارث کرد و کار به شکایت کشید و ادعا کردند که برگه جعلیست لذا دادگاه تقاضای کارشناسی کرد و کارشناسان برگه را تایید کردند و حضورا از پدر بزرگم که آن زمان زنده بود پرسیدند و دادگاه رای به صحت و سلامت برگه صادر کرد و در دادگاه تجدید نظر هم رای تایید مجدد صادر شد .
در نتیجه سند عمه بزرگ‌ترم باطل و سند جدید برای عمه کوچکتر و پدرم صادر شد . حالا بعد از گذشت سه و نیم سال مجددا عمه بزرگ‌ترم همان شکایت را مطرح کرده و دوباره ادعا کرده برگه جعلی میباشد .
امروز دوباره پدرم را به دادیاری احظار کردند و با وجود اینکه وکیل تمامی مدارک را نشان داده بازهم دادیار تقاضای کارشناسی مجدد داده است .
حال سوال اینست آیا مطرح کردن یک موضوع آنهم دوبار ممکن است؟
کارشناسی قبلی که انجام شده هیچ ارزشی ندارد؟
هر زمانی که بخواهند در آینده دوباره می‌توانند شکایت کنند؟
ما چگونه میتوانیم یکبار برای همیشه این موضوع را تمام کنیم؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ادله جدیدی را ارائه نموده باشید اماکن پیگیری و بررسی وجود دارد.

با سلام
موضوع ، از اعتبار امر مختومه برخوردار است و قابل رسیدگی مجدد نیست، الا اینکه ادله و مدارک و مستندات جدیدی (که البته در زمان شکایت قبلی قابل ارائه یا دردسترس نبوده باشد) طرح و ارائه شده باشد

با سلام
با طرح دعوی در قبل و رسیدگی و صدور رای دیگر این موضوع قابل شکایت مجدد نخواهد بود مگر زمانیکه شاکی ادله و شواهد جدیدی در دست داشته باشد .

سلام.شما باید موضوع پرونده سابق و ارا انرا به دادیار ارایه کنید چراکه صرفا اگر ادله جدید و یا عنوان مجرمانه جدیدی باشد قابل رسیدگی است.

سلام بزرگوار . این طور که از سوال شما متوجه شدم ، قبلا دعوای حقوقی مطرح شده بود و الان دعوای کیفری جعل . بله این امکان وجود داره که طرح شکایت کند . اگر حقوقی با یک موضوع واحد تشکیل شود اعتبار امر مختومه ست و محکوم به مختومه شدن . اما دعوای کیفری تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت . ضمنا در صورت عدم موفقیت عمه بزرگ امکان شکایت شما از ایشان در قانون محفوظ است