آیا میتواند با توجه به گواهی عدم امکان سازش طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۸۳ #18819656

سلام
اگر مشاوره گواهی عدم امکان سازش را صادر کند و زوجه درخواست طلاق کند
(اگر نه : به چه مدارک دیگری برای طلاق احتیاج دارد؟)

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای طلاق از طرف زوجه نیاز به اثبات حداقل یکی از بندهای سند نکاحیه و یا عسر و حرج در دادگاه خانواده است و به صرف گواهی مشاور امکان طلاق وجود ندارد

سلام
مشاوره فقط برای امکان بازگشت زوجین یا عدم امکان آن گزارش تهیه میکنند و زوجه باید برای طلاق عسروحرج(شرایط غیرقابل تحمل )خودرا ثابت کند.

با سلام
بله میتواند اما باید سند ازدواج هم ضمیمه دادخواست باشد و اگر طلاق توافقی است باید دادگاه از توافق طرفین به طریق نوشتن توافق نامه عادی یا تنظیم آن در دفتر اسناد رسمی یا بیان توافق در جلسه رسیدگی مطلع شود تا آن را در رای خود اعلام کند .

گواهی عدم سازش باید از سوی دادگاه صادر شود و طلاق از سوی زوجه نیازمند اثبات عسر و حرج می باشد.

با سلام طلاق براحتی انجام نمیپذیرد مگر توافق دوطرف گواهی مد نظر یک نظر مشاور است و تصمیم با قاضی میباشد

درود:پس از عدم سازش توسط مشاوره ،دادگاه رای صادر میکند وبستگی به رای دادگاه دارد ،وپس از تائید رای ،ارجاع به یکی از دفاتر طلاق به همراه دونفر شاهد از طرف زوج ودو نفر شاهد از طرف زوجه طلاق جاری می شود.

دفترخانه ها تنها با حکم دادگاه اقدام ب جاری کردن صیغه طلاق و ثبت آن میکنند لذا پس از صدور گواهی عدم امکان سازش باید از دادگاه حکم طلاق بگیرید و در اینصورت میتوانید جدا شوید