در چه صورت مرد می تواند بعد از طلاق نام همسر را از شناسنامه اش حذف کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۴۸ #18764571

سلام اگه آقایی بعد از ۳ سال زندگی با خانمش جدا شود و ۳ سال هم از طلاقش گذشته باشه میی تواند شناسنامه ای بگیره که اسم همسر سابقشدر آن نباشد؟ یا باید حتما ازدواج دوم ثبت بشود و اسم همسر اول حذف بشود؟ و سوال بعد اینکه همین شرایط باشه ولی فقط عقد بوده باشن چطوره؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، برای مرد فقط با ازدواج مجدد از شناسنامه پاک می شود مدخوله و غیر مدخوله معنا ندارد برای مرد

باسلام بایستی ازدواج دوم ثبت شود تا بتوانید نام همسر اول را حذف نمایید مگر اینکه زوجه باکره باشد که میتوانید بدون ثبت ازدواج نامشان را حذف نمایید.

در صورتی که زوجه باکره نبوده باشد با ازدواج مجدد اسم همسر قبلی از شناسنامه حذف می گردد .

تباسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با ازدواج مجدد به اداره ثبت احوال رجوه کنید و اقدام به حذف نام وی کنید .

اگر باکره نباشد در اینصورت حذف نام همسر از شناسنامه مستلزم ثبت ازدواج دوم هست و فرقی بین زوج و زوجه در این موضوع وجود ندارد

سلام در صورت باکره بودن نان همسر حدف می شود

با ثبت ازدواج دوم ، می تواند به اداره ثبت احوال مراجعه وشناستامه جدید اخذ کند .