اگر با همسرم تفاهم نداشته باشم می توانم از او جدا شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳۱ #18692464

سلام من ۱۷سالمه بزور ازدواج کردم. هنوز عروسی نکردم نامزدمو نمیخام هیچ حسی بهش ندارم و ازش خوشم نمیاد مشاوره هم چند بار رفتم فایده ای نداره نامزدم طلاقمو نمیده نامزدم مشکل خاصی نداره. ما از نظر سنی باهم تفاهم نداریم از نظر اخلاق هم همینطور. میخام تقاضای طلاق کنم. لطفا راهنماییم کنید ک چه اتفاقی میفته و باید چیکارکنم که ازش جدا بشم

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات شما دلیل محکمه پسندی برای طلاق ندارید ‌. مثلااگر یکی ازشروط ۱۲گانه سندازدواج را داشتید می توانستید طلاق بگیرید

بهترین راه از نظر من این است که وکیلی را از جانب خود مامور کنید تا با همسرتان صحبت کند و راضی به جدایی کند و در مراحل بعدی استفاده از حق حبس و تقاضای مهریه و نفقه توصیه می شود

سلام بهتر است که از حق حبس استفاده کنید و مهریه را به اجرا بگذارید و شکایت ترک نفقه مطرح کنید تا نامزدتان در مضیقه افتاده و به طلاق راضی شود .

میتوانید از حق حبس استفاده نمایید و مطالبه مهریه نمایید و بعد از آن با توافق یکدیگر جدا شوید .

با سلام
با توجه به توضیحات فوق و صرف تفاهم نداشتن با همسر دلیل محکمه پسندی برای درخواست طلاق از طرف شما نمی باشد، مگر اینکه ثابت کنید به دلیل کراهتی که از همسرتان دارید برای شما عسر و حرج به وجود آمده و نمی توانید با او زندگی کنید و در این صورت می توانید با پرداخت مبلغی به همسرتان تقاضای طلاق خلع فرمایید.