آیا امکان هست مراجعه قضایی این درخواست را قبول کنند و او را تبدیل به مرخصی کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #18687607

سلام من برادرم در خصوص پرونده مواد مخدری که داشتم که ۶ گرم و ۸۰ سانت هروئین بوده به مدت سی ماه حبس محکوم به حبس تئزیری شده
من برای برادرم بعد از مدت ۲ ماه فیش حقوقی وصیقه قرار دادم و ایشان بعد از دو ماه حبس به بیرون از زندان اومد و در حال حاضر به مدت ۶ ماه است که بیرون هست با وصیقه
چند روز پیش اخطاریه برای بنده اومد که او را تحویل مراجه قضایی دهم طی یک ماه......
حال در خواست من این است که از شما سروران گرامی که می توانم فیش حقوقی را آزاد کنم و به جای فیش پول نقد قرار دهم و آیا امکان هست مراجعه قضایی این درخواست را قبول کنند و او را تبدیل به مرخصی رو کنیم ایشان صاحب زن و دو فرزند است

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم معرفی متهم مرجع قضایی ؛وجه الکفاله از شما گرفته میشود

با سلام
بهتر است در وقتت تعیین شده اقدام به معرفی متهم نمایید در غیر اینصورت این امر برای شما مشکل ساز خواهد بود و وچه الکفاله از شما گرفته میشود

در صورتیکه رای صادر شده و اخطار معرفی متهم به کفیل صادر شده باشد امکان تبدیل و جایگزینی قرار و پرداخت وجه نقد وجود ندارد . هرچند که تفاوتی نیز برای شما نمیکند چون در صورتیکه قادر به معرفی متهم نشوید در نهایت وجه الکفاله از شما اخذ خواهد شد .