در مورد ناسازگاری همسر امکان درخواست طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۲۷۱ #18684268

بنده یازده سال از زندگی ام میگذرد. به شدت با همسرم مشکل دارم قصد طلاق در ابتدای امر ندارم .میخواهم از همسرم به خاطر بعضی مساءل رفتاری شکایت کنم ایا همچین دادخواستی امکان پذیر هست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سومعاشرت تنها موجبی برای طلاق زوجه است انهم به شرطی که دوام زوجیت را برهم زند

سلام
ناسازگاری زن در زندگی زناشویی به حالتی اطلاق می‌شود که آن زن، تمایلی به انجام وظایف زناشویی و حسن معاشرت با شوهر را ندارد و علی رغم توانایی در تمکین از شوهر خود، از این امر استنکاف می ورزد. ناسازگاری زن در زندگی زناشویی می‌تواند گاه تحت تاثیر و معلول علاقه ی زوجه به همسر خود باشد و بدون اینکه مرد از انجام وظایف خود خودداری کرده باشد، بنای ناسازگاری داشته باشد که در این صورت زن، ناشزه محسوب می‌شود و یا از طرفی دیگر به دلیل سو معاشرت زوج که موجب عسر و حرج زن می‌گردد و عامل آن زوج است، می‌تواند موجب ناسازگاری زن گردد که در نتیجه در بعضی موارد به زن حق دادخواست طلاق را می دهد و در بعضی موارد، دادخواست طلاق به دلیل ناسازگاری زن منتج به صدور حکم طلاق نخواهد شد

سلام
شما مشخص نفرموده اید که زوج می باشید یا زوجه
همچنین نوع مشکلات خود را مطرح نموده اید ،جهت اظهار نظر در این خصوص باید مشکلات موجود را مطرح نمایید.

بله امکان پذیراست
نامه های پزشکی قانونی و .. سبب میشود طلاقتان راحتتر شود

با سلام
خواسته شما از لحاظ قانونی مشخص و واضح نیست اگر طلاق میخواهید باید دلایل مکحمه پسند طبق قانون داشته باشید و عسر و حرج اثبات بشه اما اگر فقط میخواهید مشکلات حل شود مراکز مشاوره خانواده مراجعه کنید

با سلام
پاسخ دقیق به سوال شما بستگی به مشکلاتی دارد که بابت آنها قصد شکایت از همسرتان را دارید علی ایحال برای هرگونه شکایتی از ایشان باید ادله محکمه پسند داشته باشید.

سلام، از منظر قانون زوجه نمی‌تواند از زوج تقاضای طلاق کند مگر در صورتی که زوج مشمول بندهای موجود در سند ازدواج که موجب آن خواهد شد که زوجه بتواند تقاضای طلاق کند که مثبوت است مراجعه کنید و ببینید و همینطور عسروحرج و از طریق دادخواست گواهی عدم امکان سازش میسر است .