ضبط گذرنامه در فرودگاه ایران بابت آماده بودن ویزای کاری

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴ #18660409

سلام، بنده بعد از حدود دو سال در ترکیه به دلیل اضافه موندن و تمام شدن ویزا دیپورت شدم.
موقع ورود، پاسپورت بنده ضبط شد. الان صاحب کار من اقدام به ویزای کاری کرده، چطور پاسپورت خودم را تحویل بگیرم؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا به اداره ی گذرنامه مراجعه بفرمایید تا دلیل ضبط پاسپورت و سپس مراحل پیگیری جهت بازپس گیری پاسپورت را متوجه شوید

با درود ،بنابه اظهارات شما و شرایط مذکور ، خلاصه طبق روال و قانون روابط بین‌المللی ،شما ابتدا به کنسولگری ترکیه در ایران مراجعه نمایید و ببینید که کشور ترکیه در دیپورت شمارو به چه مدت ممنوع الورود به ترکیه کرده یعنی چند ماه شما را ممنوع الورود به ترکیه کرده است، بعد از آن باید تقاضای ویزای کار در ترکیه را به کنسولگری ترکیه در ایران ارائه دهید تا بعداز بررسی موارد مذکور ، ویزای کار شما صادر شود. و مشکل دیپورت حل شود.
البته این مراحل تخصصی بوده و نیاز به متخصص حقوقی مجرب دارد.
بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی یا آنلاین با سایت ما راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

با سلام با مراجعه به نهادی که پاسپورت را ضبط کرده و مذاکره با ایشان نسبت به پس گرفتن ویزا اقدام نمائید. در صورت عدم حل مشکل می توانید اقدام قضائی لازم را انجام دهید.