تکلیف ۳ دانگ خانه من چه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #18576194

باسلام.
به اتفاق خانم که تاکنون ۳بار ازدواج کرده و ۲ پسر دارد اقدام به خرید خانه مشترک ۳ دانگ ۳ دانگ کردیم. بخاطر کمبود پول خانه اجاره دادیم. من موقتا منزل پدرم سکونت کردم. پس از این مدت بارها از رفتن در خانه مشترک و شروع زندگی سر باز زدند. با اصرار بیشتر من برای سکونت در خانه و تصفیه حساب با مستاجر ایشان مهریه ۱۱۴ سکه اجرا گذاشتند.فعلا برای من نامه دفترخانه آمده است. با توجه به اینکه قرارداد خانه ۶ ماه پیش تمام شده است و مستاجر را ترسانده اند که تخلیه نکند و من هیچ مالی به جز این ۳ دانگ خانه که با وام بانکی خریداری شده ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید که نهایتا سرنوشت ۳دانگ خانه من چه میشود و چطوری میتونم از آن حراست کنم؟
با تشکر از تمامی اساتید محترم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست.

در صورتیکه غیر از ۳ دانگ مذکور منزل دیگری نداشته باشید به عنوان مستثنیات دین محسوب شده و قابل توقیف نمی باشد .

با سلام
اولا زوجه میتوانید بابت وصول مهریه مندرج در عقدنامه نسبت به توقیف اموال زوج اقدام نماید
ثانیا با توجه به اینکه شما مالکیت سه دانگ از ملک مشاع را دارا می باشد در بدو امر زوجه میتواند اقدام به بازداشت قدرالسهم شما از ملک نمایید
ثالثا درصورتیکه اثبات نمایید بجز این سه دانگ مال دیگری ندارید و جز سرپناه زندگی شمامحسوب میگردد واز مصادیق مستثنیات دین می باشد ملک قابل مزایده وفر وش نخواهد بود لذا در صورتیکه اعتراضی نسبت به توقیف دارید از طریق رئیس اداره ثبت مرجع توقیف کننده میتوانید اقدام نمایید