با توجه به اینکه ۶ دانگ ملک بنام ما که خریداریم سند خورده میتوانند حکم قطعی که اجرا هم شده را لغو کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #18545232

به نام خدا
با سلام و درود
پدرم (- ) و مادرم ( فرهنگی بازنشسته ) با جمع آوری پس اندازهای حقوق ناچیزشان و مبالغ بازنشستگیشان طبق مبایعه نامه خرداد ماه ۱۳۹۷ اقدام به خرید ۶ دانگ یک باب منزل مسکونی مرحومه خانم ____ از وکیل بلاعزل وراث ( آقای _____که خود احدی از وراث می باشد ) خریداری کردیم لذا در مشاور املاک وکیل فروشندگان چون یکی از وراث ______ که قبلا وکالت داده بود بنام ____ فوت کرده بود ولی وراث مرحومه آن همان وراث_________ میشدن لذا جهت تشریفات اداری انحصار وراثت مرحومه ___________ و تسلیم مورد معامله وکیل وراث زمانی را مهلت خواسته بود که چون ما حقوق بلد نبودیم این موضوع را املاکی و فروشنده از ما امضاء گرفت و در حین انجام کارهای اداری ( ۳ ماه پس از قرار داد معامله) یکی از وراث ( مرحومه ________ ) فوت نموده لذا تمام وراث اصلی ۹۹ سهم از ۱۱۰ سهم در محضر انتقال سند دادند(حتی سهمی که از مرحومه ______ به آنها میرسیده انتقال داده در محضر اتقال داه شد ) ولی وراثین جدید ( وارثین مرحومه ________ ) متاسفانه جهت انتقال سند و تخلیه ملک هیچگونه همکاری نکرده لذا با شاهدت وراث اصلی در جلسات داوری و با توجه به اینکه مرحومه _________ در زمان حیاتش هیچگونه اعتراضی از این معامله ننموده و حتی به برادرش فرموده بوده پس از جمع آوری کلیه ثمن معامله یکجا مبلغ را دریافت میکند تا مبلغ سهمش یکجا دستش را بگیرد لذا عمرش کفاف نداد رای داوری، خلع ید و انتقال ۱۱ سهم از ۱۱۰ سهم باقیمانده در اجرائیات دادگاه به نفع پدر من صورت گرفت و خسارات تاخیر از عدم انتقال سند که جمعا حدود ۱۲ میلیون تومان به نفع پدر من دادند با اینکه حکم اجرایی دادند هنوز اقدامی نکردیم تا جواب دادخواست جدیدمان مطالبه حدائقلی اجاره خانه از زمان عدم تحویل ملک ابلاغ بشه
حال
الف : با توجه به اینکه طبق قرار داد قولنامه ۵۰ میلیون مورد معامله به عنوان ته سند قرار بوده زمان تحویل ملک پرداخت کنیم که بعلت دادخواست دعوی تا کنون پرداختی صورت ندادیم و در حکم داوری به آن هیچ اشاره ای نشده، اکنون بخاطر این ته سند با توجه خسارت تاخیر انتقال سند ۱۲ میلیونی و مطالبه خسارت جدید ( اجاره خانه ) چه فرایند قانونی حقوقی باید انجام داد؟
ب : وراث جدید ( مرحومه __________ ) دادخواست کیفری خیانت در امانت بر علیه دایی شان (وکیل وراث _____________) انجام داده اند، با توجه به اینکه ۶ دانگ ملک بنام ما که خریداریم سند خورده لذا در دعوای مابین آنها مشکل حقوقی برای ما و سندمان پیش نمی آید؟
ج : وراث جدید ( _______- ) دادخواست توانی خریدار و فروشنده علیه دایی شان (وکیل وراث ماه _____________) و ما انجام داده اند با توجه به اینکه ۶ دانگ ملک بنام ما که خریداریم سند خورده میتوانند حکم قطعی که اجرا هم شده با توجه به این فرایند تشریحی لغو کنند؟
هیچگاه محبت شما را جهت راهنمایی فراموش نخواهم کرد .
در آخر توفیق روز افزون شما را در راه اهداف اسلام ناب محمدی و کشور عزیزمان را از خداوند منان خواستارم .

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط در صورتی حکم قطعی اجرا نمیشود یا عملیات اجرایی متوقف میشود یا سند رسمی ابطال می شود که درخواست اعاده دادرسی مطرح گردد و درخواست اعاده دادرسی نیز قبول شود.برای جزئیات بیشتر میتوانید از قسمت مطالعه پرونده و یا ارزیابی حقوقی استفاده کنید