می توانم به تنهایی علیه شخص تصرف کننده مشاعات شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #18519828

در یک آپارتمان ۱۰ واحدی ساکن هستم که حیاط جزو مشاعات بوده است ولی از آنجا که مالک طبقه همکف خود سازنده بوده است از ابتدای عمر ساختمان حیاط را در تصرف خود درآورده و راههای ورود به آن را مسدود کرده است. این در حالی است که حیاط درب مجزا دارد و باید در اختیار مدیر ساختمان باشد. بقیه ساکنین هم شاکی هستند ولی هیچ اقدامی نمی کنند،
آیا به تنهایی می توانم علیه مالک طبقه همکف شکایت کنم؟
اگر جواب بلی است لطفا راهنمایی بفرمایید چه نوع شکایتی باید بکنم که به نتیجه برسم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله به تنهایی نیز می توانید به عنوان ممانعت از حق و مزاحمت از ایشان شکایت نمایید ولیکن برای اثبات این امر که ایشان اجازه استفاده از حیاط را به شما و سایرین نمی‌دهد و یا بدون رضایت شما از حیاط استفاده می کند باید ادله محکمه پسند از جمله شاهد داشته باشید در غیراینصورت ممکن است به نتیجه نرسید.

سلام بله علیه ایشان شکایتی مبنی بر ممانعت از حق مطرح نمایید

بله تحت عنوان تصرف عدوانی منتها باید موقیعت حیاط هم بررسی شود ممکن است موقعیت ان به گونه ای باشد که فقط او میتواند از ان استفاده کند

سلام، بله میتوانید به اتهام ممانعت از حق شکایت کنید

میتوانید با توجه به این امر تحت عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت نمایید