اخراج زودتر از موعود قرارداد و بلاتکلیفی در دریافت بیمه بیکاری

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹ #18504772

بنده نیروی شرکتی یک ارگان دولتی هستم. به دلیل یک سوءتفاهم با رئیس یک بخش از اداره به صورت شفاهی اخراج شدم و یکی دو بار هم به معاون کل اداره مجموعه جهت تعیین تکلیف رجوع کردم که گفتند منتظر باشم تا با رئیس آن بخش صحبت کنند و نتیجه را به من بگویند و همین پروسه تا آخر بهمن ماه طول کشید. نهایتا تصمیمشان به پایان همکاری با من از تاریخ ۱/۱۱/۱۴۰۲ بود و نامه کتبی پایان همکاری در تاریخ ۲ اسفند ۱۴۰۲ توسط شرکت کارفرما صادر شد و عیدی و سنوات من هم برای همان بازه همکاری پرداخت شد. لازم به توضیح است قرارداد من از اول خرداد ۱۴۰۲ تا تا آخر اردیبهشت ۱۴۰۳ بوده است و علاوه بر این تقریبا چهار سال هم از قبل برای این مجموعه به صورت نیروی شرکتی کار کرده‌ام. در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ به اداره کار با موضوع " اخراج زودتر از موعود قرارداد" شکایت کردم منتها شکایت من به دلیل گذشت بیش از یک‌ماه از تاریخ پایان همکاری (بازه زمانی بین اول بهمن تا چهارده اسفند) رد شد. این در حالی‌ست که تاریخ نامه رسمی پایان همکاری دوم اسفندماه بوده و در آن قید شده از اول بهمن ماه به همکاری من پایان داده‌اند و به جز آن هیچ اخطار کتبی و ... به من داده نشده است. آیا راهی وجود دارد که بتوانم تقاضای تجدیدنظر کنم؟ با توجه به اینکه اداره محل کارم به صورت شفاهی من را بلاتکلیف نگه داشت و به من گفتند فعلا منتظر باش تا خبر بدهیم. حتی بنده در اواسط بهمن نیز کتبا از معاون نیروی انسانی اداره و حراست اداره خواهان تعیین تکلیف شدم اما باز هم بلاتکلیف ماندم و الان حتی امکان استفاده از بیمه بیکاری را هم ندارم.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
اداره کار بازگشت به کار نمی دهد اگر کلیه حقوق مالی شما تصویه شده کاری نمیشه کرد