آیا ممکن است رای قاضی را بخرند و به نفع آنان دادگاه تمام شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #18489078

زمینی را به متراژ ۷۵۰ متر قید شده در قولنامه وکه در نقشه یو تی ام ۸۰۰ متر اندازه گیری شده است را خریداری کرده ایم تفاوت متراژ به دلیل قناص بودن اضلاع زمین است همسایه مجاور مدعی وجود راه در زمین ماست و به زمین ما در باز کرده است ما اقدام به دیپار مشی کرده بودیم که همسایه از ما به دادگاه شکایت کرده و دادگاه جلوی دیوار کشی ما را گرفته است ‌ همسایه از جاده ی دیکری ۲۵ متر بحر خیابان راه دارد ولی باز از زمین ما راه میخاهد اکنون صاحب قبلی زمین شهادت داده که قسمتی از زمین ما راه بوده است ( صاحب زمین قبلی و همسایه مجاور باهم برادرند ) آیا ممکن است رای قاضی را بخرند و به نفع آنان دادگاه تمام شود؟ با وجود گرفتن وکیل توسط ما چقدر احتمال دارد دادگاه به نفع ما تمام شود حتی اگر قاضی رشوه گرفته باشد

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه قاضی درصدوررای توجه وتاثیردارد خوب اره قاضی دستش بازاست می تواندکارشناس که بیشترتحت نفوذ وتاثیرقاضی پرونده است تعیین کندومستندات ومدارک ودلایل توجه نکندشهادت شهودرا موردایراد قراردهدوده ها اقدامات دیگراما اساسا"عدالت وانصاف قضات بایدمستحکم وکافی باشدوبراساس وجدان واستعانت از خداوندرای صادر کنداما خواهان یا خوانده قویا"ومشخصا"باید مدارک وستندات ودلایل وقرائن خودرا به موقع ودرست ارائه نموده وتفهیم مطلب وحقیقت کرده وازبیراوبی اساس گویی پرهیز نمایددرنهایت قاضی حکم صادر می کنداین حکم اغلب قابل اعتراض وتجدیدنظر خواهی وبعضا"فرجام خواهی است