برای اینکه مستاجر از شکایت خود صرف نظر کند در صورتجلسه توافقات چه چیزی هایی بهتر است قید شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #18472827

مستاجری در منزل مسکونی داشتم که پس از اتمام قرارداد و تخلیه منزل اقدام به شکایت کیفری (ورود به عنف و تصرف عدوانی) کرده بود (علت اش از اینکه شکایت کرده به این خاطر است که می خواست جو سازی کند و به من فشار بیاورد که خسارتهایی که به منزل وارد نموده و اجاره بها که از ابتدای مدت قرارداد اجاره پرداخت نکرده را کسر نکنم) از طریق وکیل اش بهم زنگ زده شد که بروم و در دفتر وکیل اش توافق و صورتجلسه کنیم.دو شکایت هم که پیامک اش برای من آمده در دادگاه ثبت شده ، مبلغ ودیعه رهن منزل هم نزد من باقیمانده است ، خودم هم مایل به توافق هستم ، خواهشمندم راهنمایی کنید در صورتجلسه ای که قرار است در دفتر وکیل طرف مقابل تنظیم شود چه نکاتی قید گردد با این پیش بینی که دیگر نتواند اذیت کند و من را به دادگاه بکشاند و وقتم را بگیرد؟ و آیا به همراه خودم شاهد ببرم؟آیا می توانم بگویم که برود از شکایت اش در دادگاه صرف نظر کند و بعد بیاید یا اینکه موقعیه صورتجلسه کردیم یک نسخه از صورتجلسه را برای درج در پرونده تحویل دادگاه دهیم؟آیا می توانیم در صورتجلسه وکیل طرف مقابل یا خودش را موظف کنیم که یک نسخه از صورتجلسه را حداکثر ظرف یک مدت زمانی تحویل دادگاه دهد و انصرافش را اعلام کند.لطفا بفرمائید در صورتجلسه چه مواردی را قید کنیم.تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی در دادگاه رضایت بی قید و شرط بگذارد سپس با ایشان توافق نمایید

با توجه به اینکه شکایت کیفری علیه شما طرح شده است حتما باید شاکی یا وکیل ایشان اعلام رضایت را در شعبه ای که پرونده در آنجا مطرح است ارائه نماید و یا اینکه رضایت محضری از ایشان گرفته و خودتان به شعبه مورد نظر ارائه نمایید.
در خصوص صورتجلسه نیز باید عرض شود تمام توافقات مبنی بر مبلغ اجور معوقه و زمان پرداخت آن همچنین زمان عودت مبلغ ودیعه از سمت مشخص شده و می توانید قید نمایید که طرفین حق هرگونه اقامه دعوای حقوقی و یا کیفری را از خود سلب و ساقط نمودند ولیکن باز هم باید رضایت طبق مورد فوق در پرونده گذاشته شود.

سلام و درود
باید این جمله حتما در توافقاتتان قید گردد تا دیگر هیچ یک از طرفین نتواند اقدام قضائی بنماید.
«طرفین حق طرح هر گونه دعوی اعم از کیفری یا حقوقی را از خود سلب و ساقط نمودند.»
دیگر اینکه قید کنید
«در صورت طرح هر گونه شکایت و دعوی پس از تاریخ این توافق نامه مبلغ ................... ریال توسط آقای .... قابل مطالبه به عنوان وجه التزام خواهد بود.»
و صلح کلیه دعاوی مطروحه و مفروضه را نیز که قید میکنید.
موفق و پیروز باشید.