سال ۹۳ طلاق گرفته ایم، زوج مرا ممنوع الخروج کرده و تا به الان ممنوع الخروج هستم، چطور ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۰ #18399029

باسلام
من سال ۹۱ عقد کردم بعد ۲ ماه به دلیل اختلافات زیاد وکیل گرفتم برا جدایی، ایشون با اینکه مهریه رو بخشیده بودم، باز طلاق ندادن، وکیلم پیشنهاد داد مهریه بذاریم اجرا تا ممنوع الخروجش کنیم و نامه ممنوع الخروجی فرستاده شد براشون از طرف اداره، بعد از ۲ سال دوندگی
سال ۹۳ دادگاه حکم طلاق من رو صادر کرد و من ممنوع الخروجی ایشون رو برا مهریه لغو کردم ولی ایشون باز هم محضر نیومد، ولی خود محضردار با توجه به حکم طلاق دادگاه، طلاق رو صادر کرد.
من بعد از طلاق، با توجه به دوشیزه بودنم، شناسنامه ام رو از اسم ایشون پاک کردم و اقدام به گرفتن گذرنامه کردم، دو بار هم به خارج از کشور سفر کردم یک بار سال ۹۴ و یک بار ۹۶.
سه روز پیش من اقدام به خروج از کشور کردم، ولی به من اجازه خروج ندادن، به دلیل ممنوعیت خروج کشور، که سال ۹۲ قبل از طلاق ایشون برا من درخواست داده بود و من اطلاع نداشتم.
سوال من اینه که چه جوری ایشون منو ممنوع الخروج کرده بوده، ولی نامه برای من نیومده که من بفهمم؟
سوال دوم اصلا کسی که ممنوع الخروجه چه جوری امکان داره براش گذرنامه صادر بشه؟
که برا من شده؟
چه جوری من دوبار خارج از کشور رفتم؟
و چه جوری هست که با اینکه طلاق گرفتیم ۵ ساله ولی همچنان من ممنوع الخروج هستم؟
با توجه به اینکه من امتحان داشتم خارج از کشور و هزینه زیادی متقبل شدم، میخواستم ببینم میتونم از ایشون شکایت کنم برا اینکه برا من نامه ممنوعیت از خروج رو نفرستاده؟
چون ما برا اون فرستادیم و چرا لغو نکرده ممنوعیت خروج مرا؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به اداره گذرنامه علت ممنوع الخروجی خود را جویا شوید

باسلام خدمتتان عرض شود ممکن است مهریه را قسطی پرداخت میکنید وطلاق داده اید در سال۹۳ وحق رجوع هم همسرتان داشته است به پرونده ودر غیر این صورت که این موارد شامل حالتان نبوده باید به اداره ثبت حضوری مراجعه کرده وممنوع الخروجی را برطرف نمایید

وقتی شما طلاق گرفتید ممنوع الخروج‌ بودن شما معنا نداره .‌به اداره گذرنامه مراجعه و حضوری جویا شوید

با سلام
توصیه میشود با مراجعه به اداره گذرنامه از علت اصلی ممنوع الخروجی خود اطلاع کسب نماییدتا اقدامات بعدی جهت رفع ان میسور گردد

بعد از طلاق دیگر قانونا شما با وی نسبتی ندارید که بتواند شمارا ممنوع خروج کنند از طریق اداره گذرنامه پیگیر موضوع باشید شاید بدلایل دیگری باشد یا اشتباهی صورت گرفته