باکره نبودن زوجه در اولین رابطه زوج و زوجه چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #18396035

زمانی که با همسرم ازدواج کردم، ایشان اوایل ازدواج از رابطه هراس داشتند و مخالفت میکردند. پس از مدتی که اولین رابطه صورت گرفت هیچ گونه آثاری از باکره بودن ایشان مشخص نبود. با اینکه چشم پوشی کردم، ایشان بعدا بمن خیانت کردند که خیانتشان هم اثبات شد. با توجه به اینکه حدود یکسال و نیم از ازدواجم میگذرد:
۱- عدم بکارت ایشان قابل اثبات است؟
۲- اگر برگردیم به یکسال و نیم قبل، بعد از اولین نزدیکی که زوج به باکره نبودن زوجه شک میکند، چگونه می‌تواند با توجه به قوانین موجود و سیر طولانی دادگاه ها سریعا از طریق دادگاه از حق خود دفاع کند و باکره نبودن همسرش را اثبات کند؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به گذشت مدت طولانی ادعای باکره نبودن زوجه مسموع نیست بلکه طرح آن ممکن است باعث دردسر برای شما شود.

سلام
به نظر اثبات عدم بکارت زوجه بعد از گذشت مدت طولانی بعید می باشد

با توجه به گذشت یکسال و نیم از ازدواج ، عدم بکارت زوجه قابل اثبات نیست

با توجه به گذر زمان یکسال و نیم از عقدتان اثبات این ادعا که همسرتان باکره نبوده اند میسر نیست. و چنانچه شما مدعی این امر بودید باید از زمان اطلاع فورا برای فسخ نکاح اقدام کرده و درخواست می دادید که زوجه به پزشک قانونی ارجاع داده شود.