دیه این کارگر بر عهده صاحب ماشینه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۸ #18359742

سلام کارگری هنگام پخش از پشت ماشین به زمین افتاده ماشین هم برای شخص بوده بعد شخص برای شرکت کار میکنه با ماشین کارگر شرکت میفته حالا دیه این کارگر بر عهده صاحب ماشیینه یا شرکت و یا اصلا حکم راننده چیه ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بعد از افتادن تصادف دیگری رخ نداده باشد و شرکت کارفرما ایمنی کار را فراهم نیاورده باشد شرکت مسئول است.
نظریه کارشناس اداره کار لازم است

بایستی کارشناسی انجام شود تا میزان قصور کارگر یا کارفرما مشخص شود

پرداخت دیه بعهده بیمه ماشین است ولی همچنان بستگی به نظر کارشناس دارد .

مقام قضایی جهت تشخیص علت تامه موضوع را به کارشناس ارجاع و کارشناس میزان قصور را تعیین می کند

اگر حادثه در محیط کارگاه صورت گیرد و این حادثه در اثر قصور کارفرما باشد حادثه ناشی از کار محسوب و کارفرما مسئول است. ولی در فرض سوال حادثه رانندگی است و و راننده مقصر است و چنانچه وسیله نقلیه دارای بیمه شخص ثالث باشد بیمه نسبت به پرداخت دیه اقدام می کند.